Accommodaties

• Accommodaties

Veld

De thuiswedstrijden op het veld worden gespeeld op Sportpark ‘Het Bolwerk’ in Bolsward, waar Kv Westergo haar eigen accommodatie heeft (sportvelden en kantine).

Sportpark ‘Het Bolwerk’
Bolwerkplein 7
8701 XE Bolsward

Route auto:
Vanaf A7 afslag ‘Bolsward-Oost’ (afslag 18) richting Bolsward (Kloosterlaan). Minirotonde driekwart, vervolgens 3e weg rechts (Thomasstraat). Deze straat gaat over in de Dokter Beekhuissingel. De sportvelden en accommodatie liggen aan de linkerkant. De parkeerplaatsen vindt u aan de rechterkant, aan het einde van de Dokter Beekhuissingel.

Zaal

De thuiswedstrijden in de zaal worden gespeeld in Sporthal ‘De Middelzee’ in Bolsward.

Sporthal ‘De Middelzee’
De Blink 3
8701 LV Bolsward

Route auto:
Vanaf A7 afslag ‘Bolsward-Oost’ (afslag 18) richting Bolsward (Kloosterlaan). Minirotonde tweede afslag (Ugolaan), volgende minirotonde driekwart (Eekwerdlaan). Derde straat links (De Domp) en vervolgens eerste straat rechts. Deze straat buigt naar links en dan ziet u rechts de sporthal. Aanliggend vindt u parkeerplaatsen.

Hoofdsponsor: