Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

  • Home
  • Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

Tijdens de persconferentie van dinsdag 2 november zijn nieuwe maatregelen afgekondigd die ook gevolgen hebben voor ons als KV Westergo.

Vanaf zaterdag 6 november is het coronatoegangsbewijs verplicht voor alle georganiseerde sportbeoefening vanaf 18 jaar. Dit geldt voor sporters en publiek op binnenlocaties, inclusief sportkantines.
Dit betekent dat er vanaf 6 november alleen georganiseerd gesport kan worden door spelers die gevaccineerd zijn, die onlangs hersteld zijn van corona of die negatief getest zijn (test niet ouder dan 24 uur) en hiervan een bewijs kunnen overleggen. Sporters tot 18 jaar zijn uitgezonderd. Publiek zonder coronatoegangsbewijs is ook niet welkom op sportaccommodaties.

Wij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te krijgen over hoe deze regels voor KV Westergo vorm zullen krijgen, maar willen jullie alvast wijzen op deze maatregelen. Ben je 18+, niet gevaccineerd en niet onlangs hersteld van corona, laat je dan testen als je van plan bent vanaf 6 november te komen trainen, spelen of op de tribune te komen zitten. Dit geldt voor thuis en uit. Houd er rekening mee dat een testbewijs 24 uur geldig is.
Uiteraard houden we de berichtgeving over de maatregelen in de gaten en volgen we wat gemeente, KNKV en NOC-NSF hierover berichten. We houden jullie op de hoogte.

SPONSOREN