Coronavirus: Veldcompetitie afgelast

• Coronavirus: Veldcompetitie afgelast

De maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en evenementen:

Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni. Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie Рdus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  Рbesluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Helaas kunnen hierdoor ook een aantal geplande activiteiten in het kader van het 45-jarig jubileum van Westergo geen doorgang vinden. De activiteiten die in juni gepland staan, gaan in eerste instantie wel door.