Mizuno pasavond zaalschoenen

  • Home
  • Mizuno pasavond zaalschoenen

Sporthuis A.P. van der Feer organiseert op 2 september 2019 in samenwerking met en sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen passen op een avond. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, het KNKV en o.a. handbalinternational Estavana Polman, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van sporthuis A.P. van der Feer voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie
We ontvangen je daarom graag op 2 september 2019 in sporthal de Middelzee.te Bolsward.
Het sporthuis A.P. van der Feer team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Sporthuis A.P. van der Feer en Mizuno hopen jou te zien op 2 september 2019 tussen 17:00 en 20:30 uur in de sporthal De Middelzee te Bolsward. Tijdens deze avond is er 20% korting op de zaalschoenen.

Tot dan!

SPONSOREN