Wedstrijdverslagen zaterdag 14 mei

  • Home
  • Wedstrijdverslagen zaterdag 14 mei

Westergo 1

Afgelopen zaterdag reisde Westergo 1 met een incomplete selectie af naar Enkhuizen. Helaas mocht de poging om de wedstrijd te verplaatsen niet baten, dus stapten de Bolswarders in de auto richting Noord-Holland.

De wedstrijd werd ingeluid met een doelpunt van Westergo. In de daarop volgende aanval scoorde DTS (E) ook gelijk en wisten daarna hun voorsprong uit te breiden. Westergo scoorde daarna ook wat mee, maar DTS (E) was duidelijk de sterkere ploeg. De teams gingen de rust in met 12-6. In de tweede helft lukte het de Bolswarders ook niet om dichtbij hun tegenstanders te komen. De eindstand werd 25-13.

Westergo A1

De A’s gingen op bezoek bij Deinum A2. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Westergo was fel op de bal en verdedigde sterk voor. Er werd veel geschoten en goed afgevangen. Westergo vergat in het begin van de wedstrijd te scoren, maar kwam in het tweede deel van de eerste helft sterk terug. In de rust stond Deinum nog wel voor, maar kon het alle kanten nog op. Na de rust ging de wedstrijd op dezelfde voet verder. Een paar rake afstandsschoten lieten Deinum uitlopen en ondanks dat het veldspel echt niks minder was, kon Westergo de achterstand niet meer inhalen. Het werd 11-7. Doelpunten van Hinke (3), Anke (2) en Emma (2).

Westergo B1

Westergo B1 speelde een spannende wedstrijd uit tegen Udiros B1. De warmte en het gebrek aan wind in Nieuwehorne zorgde voor een fysiek zware wedstrijd voor beide ploegen. In een wedstrijd waarin het tot in de laatste minuten gelijk op ging moest Westergo het toch afleggen tegen Udiros. Uitslag: 7-6

Doelpunten: 2x David, Syrk, Niels & Anna

Westergo C1

De C1 speelde ook tegen Udiros en wist een spannende eerste helft neer te zetten. Na rust liep de tegenstander langzaam uit naar 10-2. Doelpunten gemaakt door Liset en Niels.

Westergo D1

De D1 speelde tegen WWC D1 en verloor met 6-3.

Westergo E1

Westergo E1 nam het thuis op tegen Waterpoort E1. De eerste minuten moest Westergo even wennen aan de tegenstander, maar begon daarna beter te spelen en kansen te creëren. Verdedigend hield Westergo de inlopers knap tegen! Waar wij het lastig vonden om de bal door de korf te krijgen, scoorde Waterpoort makkelijker. Goede wedstrijd gespeeld! Eindstand 0-5.

Westergo E2

Westergo E2 speelde thuis tegen LDODK. Een spannende wedstrijd met snelle uitbraken aan beide kanten. In de eerste helft waren er kansen over en weer, maar alleen LDODK scoorde. In de tweede helft scoorde Jillian 1-3 en door een doelpunt van Jolijn werd de uitslag uiteindelijk 2-5. De strafworpen werden met 2-1 gewonnen door doelpunten van Detmer en Mara.

Westergo F1

F1 heeft met 1 doelpunt verschil de wedstrijd van De Waterpoort gewonnen, super knap! De F1 stond namelijk met vier punten achter en wist dit met een zinderende eindfase nog om te buigen naar een voorsprong. Iedereen langs de kant (ouders, wisselspelers en grootouders) leefden ontzettend mee en F1 werd enthousiast en positief aangemoedigd. Marte en Arne vielen zo nu en dan in. Volgende keer hopen ze weer op zo’n geweldige wedstrijd! Eindstand: 9-8
Doelpunten van Arne (5x), Jayden (2x), Marte en Anne Renske (1x)

SPONSOREN