Wedstrijdverslagen zaterdag 18 december

  • Home
  • Wedstrijdverslagen zaterdag 18 december

Deze zaterdag vonden de laatste wedstrijden van 2021 plaats, en tevens waarschijnlijk ook de laatste wedstrijden van de komende tijd. Naast dat het kerstvakantie is, heeft het kabinet ook een lockdown aangekondigd, waardoor het spelen van wedstrijden in elk geval tot 14 januari niet mogelijk is. Alle teams hebben er daarom extra van genoten!

Westergo 1
Westergo 1 speelde een oefenwedstrijd tegen Joure 1, welke ook weer live te volgen was.
Het werd een doelpuntrijke wedstrijd tegen het zeer zuiver schietende Joure. Westergo moest regelmatig zoeken om doelpunten, waardoor Joure kon uitlopen naar een voorsprong van 7 punten in de tweede helft. Uiteindelijk begonnen de vakken beter te lopen en kon Westergo toch weer goed terugkomen. Helaas was de achterstand te groot om nog in te halen. Eindstand: 25-22.

Westergo 3
Westergo 3 speelde ook tegen Joure op deze zaterdag. Tot nu toe beleeft het team veel successen en hebben ze nog geen één keer verloren. In de beginfase leek het weer op een overwinning te gaan lijken toen het team een voorsprong had van 3-8. Joure gaf echter niet op en begon – na wat wissels – meer te scoren. Westergo wist een voorsprong te behouden, maar deze begon steeds meer te slinken. Met nog 11 minuten te spelen scoorde Joure de gelijkmaker en 5 minuten later stonden ze zelfs twee punten voor. Westergo kon het gelukkig weer gelijk trekken, maar de goede flow van Joure resulteerde in wederom twee doelpunten in de laatste minuut. Eindstand: 16-14.

Westergo A1
De A’s vertrokken naar de Hoeve voor hun laatste wedstrijd van 2021. Helaas wisten ze deze niet met een overwinning af te sluiten.

Westergo D1
D1 speelde een uitwedstrijd tegen Harich D2. De eerste helft wisten ze een gat te slaan naar 2-8 met rust. Tweede helft waren zowel Westergo als Harich verdedigend ontzettend sterk. Uitslag 2-9. Rosanne scoort 7 keer, Mats en Martijn beide 1.

Westergo E1
De E1 was vandaag compleet en speelde tegen WWC E2. Jent speelde zijn eerste wedstrijd.
Na een aantal keren net verliezen, nu eindelijk winst voor E1! In de rust stond het 1-2 voor Westergo. Alle spelers van Westergo kregen veel kansen, maar helaas vielen ze niet door de korf. Aan het einde werd het zelfs nog even spannend, maar de eindstand was 2-3. Doelpunten van Arne 1 en Jule 2x.

Westergo E2
Westergo E2 mocht het opnemen tegen Lintjo E3 en verloor helaas met 5-2.

Westergo F1
Westergo F1 speelde in Garyp tegen Vlug & Vaardig. Voor Jayden, Finn en Ruben was dit hun aller-allereerste wedstrijd. Al snel bleek dat ze goed getraind hadden, want in de rust was het al 0-13! Er werd supergoed en snel overgespeeld en ook in de tweede helft stoomden ze door. Het werd uiteindelijk 1-21. Doelpunten van Jayden (8), Finn (4) en invallers Jule en Marthe, die om en om meededen, scoorden samen 9. Dankzij het superverdedigen van Ruben scoorde de tegenstander maar 1x.

 

SPONSOREN