Wedstrijdverslagen zaterdag 4 december

  • Home
  • Wedstrijdverslagen zaterdag 4 december

Afgelopen zaterdag konden voor alle jeugdteams van Westergo de wedstrijden – na flink wat geregel met ouders/tegenpartijen/coaches – toch doorgaan! Het publiek kon helaas niet aanwezig zijn in de sporthal, maar konden de wedstrijden wel live thuis meekijken via een goed verzorgde livestream.
De wedstrijden voor de selectie en Westergo 3 werden helaas wel afgelast.
Voor het wedstrijdkorfbal (eerste en tweede) worden de wedstrijden voorlopig afgelast en de KNKV is bezig met een alternatieve competitie.

Westergo A1
De A1 vertrok als enige van de vereniging naar een uitwedstrijd tegen Wordt Kwiek A2.
Een doelpuntrijke wedstrijd resulteerde in een verlies voor Westergo. Eindstand: 12-7.
Doelpunten onbekend.

Westergo B1
De B1 mocht het, net als veel andere jeugdteams, vandaag opnemen tegen de Waterpoort. Westergo wist in de eerst helft 3 doelpunten te maken en ging daarmee de rust in met 3-0. Maar waar de B’s in de eerste helft duidelijk de overhand hadden, wist de Waterpoort B1 goed terug te komen in de tweede helft. Dit maakte het tot voor 10 minuten voor het eind signaal nog erg spannend. Toch wist westergo er met de winst van door te gaan met een eind uitslag van 6-4. Doelpunten: David (3x), Syrk (2x) & Ymke (1x)

Westergo C1
Westergo C1 speelde tegen Mid-Fryslân en zette een spannende en leuke wedstrijd neer. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, maar Westergo wist de vele kansen net niet helemaal goed af te maken. Hierdoor wist Mid-Fryslân de punten te houden. Eindstand: 4-5
Doelpunten: David, Syrk, Jordan en Ytsen (1x).

Westergo D1
Westergo D1 speelde tegen de Waterpoort uit Sneek, inmiddels een bekende tegenstander. De D1 had de eerste helft, zoals vaak, tijd nodig om elkaar te vinden en kansen te maken. De tweede helft kwamen ze op gang en kwamen er hele mooie acties! Eindstand 8-3.
Doelpunten: Mats (5x), Rosanne (2x) en Kyara (1x)

Westergo D2
De D2 kreeg visite van Joure D1. De tegenpartij bleek net iets te sterk en won met 3-10.
Doelpunten zijn onbekend.

Westergo E1
De E1 stond klaar voor een wedstrijd tegen Waterpoort E3. De Snekers verdedigden sterk, waardoor het voor de E1 erg moeilijk was om tot kansen te komen. Marthe maakte het enige doelpunt. Eindstand: 1-6.

Westergo E2
De E2 mocht het opnemen tegen Lemmer en begonnen ijzersterk: Elsa scoorde twee keer en zette het team zelfs op een 2-1 voorsprong. Lemmer bleek toch iets te sterk en liepen uit tot 2-7. Sem speelde zijn eerste wedstrijd na een lange tijd weg te zijn geweest bij Westergo en scoorde een mooi doelpunt tijdens zijn debuut. Uitslag: 3-7.
Doelpunten: Elsa (2x), Sem (1x)

 

SPONSOREN