Wedstrijdverslagen zaterdag 5 maart

  • Home
  • Wedstrijdverslagen zaterdag 5 maart

Na de voorjaarsvakantie was het eindelijk weer tijd om los te gaan met wedstrijden! Helaas konden de wedstrijden van de selectie niet doorgegaan, maar dat mocht de pret van de jeugd niet drukken. Er zijn mooie wedstrijden gespeeld, met zowel winst als verlies.

Westergo B1

Westergo B1 speelde uit tegen Wordt Kwiek B2 en liet zien dat ze goed uitgerust hadden in de voorjaarsvakantie. De doelpunten vlogen erin, waardoor ze eenvoudig wonnen van hun tegenstander. Eindstand: 3-14.

Westergo C1

Westergo C1 speelde uit tegen Kinea C1, een ploeg uit de middenmoot van de competitie. Echter had Kinea het goed in de benen vandaag, ze wisten eenvoudig van Westergo te winnen. Eindstand: 18-4.

Westergo D1

Westergo D1 vertrok zaterdagochtend vroeg richting Jubbega voor een wedstrijd tegen WWMD. De wedstrijd was nog maar een paar minuten los en er stond al snel een 2-2 score op het scorebord. Het liep gelijk op tot de rust: 4-4. Na rust begon WWMD een stuk scherper dan Westergo waardoor het al snel 9-4 stond. Na hard werken door Westergo en een paar tactische wissels kwamen ze terug tot 9-7. Helaas wisten ze het niet door te trekken. Eindstand 7-10. Doelpunten: 2x Rosanne, 2x Mats. Jens, Marlies & mare scoorden allen 1x

Westergo E1

De E1 speelde tegen Spannum deze zaterdag. Er werden mooie lange ballen gegooid. Door de bal wat sneller over te gooien kwam Westergo vaak vrij te staan, en deze kansen werden maar liefst 9 keer netjes afgemaakt! Eindstand: 4-9 winst! Doelpunten: Arne 4x, Marte 2x, Jule 2x en Jolijn 1x.

Westergo E2

De E2 speelde tegen SCO en heeft erg goed hun best gedaan, ze speelden één van hun beste wedstrijden tot nu toe! David en Micha waren mee als wissels van de D2. De eerste helft was het spannend, maar de tweede helft ging het iets minder goed. Eindstand: 2-6. De doelpunten kwamen van Mara (haar eerste doelpunt!) en David.

 

SPONSOREN