Westergo kan zegereeks niet vasthouden tegen WWC

  • Home
  • Westergo kan zegereeks niet vasthouden tegen WWC

Easterein – Westergo kon afgelopen zaterdag vroeg van start tegen WWC. Hun vorige ontmoeting eindigde met een 11-19 verlies. Afgelopen drie wedstrijden heeft Westergo gewonnen en de formatie van Anne Lootsma hoopte bij de start van de wedstrijd deze reeks vol te kunnen houden.

WWC begon gemakkelijk aan de wedstrijd, binnen vier minuten stonden ze met 3 punten voor. Na een kleine vijf minuten gespeeld te hebben, maakte ook Westergo haar eerste doelpunt. Westergo begon niet scherp aan de wedstrijd en kreeg veel uitstartballen tegen, waarvoor ze al waren gewaarschuwd bij de voorbespreking. Westergo moest in de achtervolging om WWC bij te blijven. De doelpunten vielen erg makkelijk bij de thuispartij, terwijl het bij Westergo moeizamer ging. Het verschil bleef steeds rond de vijf doelpunten. De ruststand was 11-16. In de tweede helft werden er een aantal wissels doorgevoerd bij Westergo, maar helaas mocht dit niet baten. Het lukte Westergo maar niet om het verschil te verkleinen. In de laatste tien minuten van de wedstrijd wisten de Bolswarders pas de achterstand terug te dringen tot vier punten. De eindstand werd 24-20.

Westergo 2 was te gast bij Joure 2. In de vierde ronde van het zaalseizoen kwamen de teams elkaar al tegen en eindigde de wedstrijd in een 11-24 verlies. Helaas zou deze wedstrijd ook eindigen met een groot verschil. Joure wist vrij snel uit te lopen en Westergo had weinig in te brengen tegen het sterkere Joure. De eindstand werd 22-6.

Westergo A1 won van De Wâlden A3 met 8-12. De doelpunten zijn gemaakt door Elmar en Nova (3x), Maaike (2x), Hansje, Ids, Claudia en Myrthe (1x).

Westergo C2 was een maatje te groot voor Spannum C1, ze wonnen met 13-3. De doelpunten zijn gemaakt door Emma (5x), Stefan (3x) Ymke en Janieke (2x) en Mare (1x).

Westergo C3 won gemakkelijk van MN en W C1 met 16-3. De doelpunten zijn gemaakt door Hinke (4x), Lieke (3x), Iris, Carlijn en Meini (2x), Janiek en Anna (1x) en een onbekend doelpunt.

Westergo D1 speelde gelijk tegen MN en W D1. De eindstand werd 3-3. De doelpunten zijn gemaakt door Niels, Liset en Klaske.

Westergo E2 verloor van Harich E1 met 7-12. De doelpunten zijn gemaakt door Merijn (4x), Renske (2x) en Sanne (1x).

Westergo F1 verloor met 9-1 van de koploper, Harich F1. Het doelpunt is gemaakt door Sem.

SPONSOREN