Oud papier

Sinds een aantal jaar hebben we de beschikking over een container voor oud papier en karton. Iedereen kan dit naar de Westergo-container brengen aan de Exmorraweg. Het openbare terreintje waar continu een groep containers staat, is gelegen aan de afslag naar de Omrin milieustraat. Als de afslag daar naar toe is genomen, direct rechts. Op dit altijd toegankelijke terrein (ongeveer 50m voor het Omrin/gemeenteterrein) staat ook de container die toegewezen is aan Westergo.

Nadat de opvallende blauwe papiercontainer eind januari geleegd is, is deze vervangen door een rode Omrincontainer die overigens wel op dezelfde plek staat als voorheen de blauwe. Weinig verandering dus, maar voor de duidelijkheid: alleen de containerkleur is gewijzigd, maar de standplaats is ongewijzigd.

Als alle leden zo veel mogelijk oud papier/karton in de container brengen en ook nog dat van familie, buren en vrienden meenemen, levert dit al gauw heel wat kilo’s op. En daarmee hopen we op een mooi bedrag voor de clubkas!

Hoofdsponsor:

LAATSTE NIEUWS

Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021
4 november 2021

Wedstrijdverslagen zaterdag 30 oktober
3 november 2021

Foute Party!
26 oktober 2021

Wedstrijdverslagen zaterdag 23 oktober
26 oktober 2021

Wedstrijdverslagen 16 oktober
22 oktober 2021

SPONSOREN