Vrienden van Westergo

• Vrienden van Westergo

De ‘Vrienden van Westergo’ is een club binnen onze vereniging die KV Westergo een warm hart toedraagt. De Vrienden van Westergo ondersteunen onze vereniging financieel bij allerlei activiteiten die we organiseren. Te denken valt aan het jeugdactiviteiten, de scholing van scheidsrechters, de aanschaf van nieuwe materialen, het onderhoud van de accommodatie en vele andere activiteiten.

Al meer dan 40 namen staan er op het ‘Vrienden van Westergo’-bord in de kantine!

Ook lid worden van de Vrienden van Westergo?
Het lidmaatschap kost slechts €25,- euro per jaar. Voor dat bedrag ondersteunt u KV Westergo, wordt uw naam vermeld in de kantine van de club, krijgt u de digitale ‘Koerpraet’ in uw mailbox en wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de slotbarbecue in onze Westergokantine.

Stuur een mail naar info@kvwestergo.nl en we maken het in orde.

Hoofdsponsor: